Proprietari de Afaceri Online, Aveti Nevoie de Ajutor Pentru a Construi un Sistem cu Facebook Ads Care Sa Va Aduca Constant Vanzari si Clienti Noi in Fiecare Luna?

 ALEXANDRU moise

Antreprenor

Aveam cateva campanii in derulare pe Facebook si in ultimele 3 luni vanzarile au inceput sa scada. Adrian m-a ajutat sa-mi dau seama ce se intampla cu contul meu si ce ar trebui sa fac mai departe. Mi-au scapat cateva chestii esentiale, dar acum stiu clar ce am de facut!

ADRIAN CHIRCA

Ce Vei Obtine in Aceste 15 Minute de Audit Gratuit Al Contului Tau de Facebook Ads

Analiza campaniilor de Facebook

Analizam impreuna ce se intampla cu campaniile pe care le rulezi si ce anume poate fi imbunatatit, pentru ca tu sa ai rezultate mai bune.

Solutii in timp real prin apel video

Dupa o scurta analiza iti voi da cateva sugestii adaptate contului tau pe care tu le poti implementa imediat.

Sistemul de scalare in 3 pasi  

Vei descoperi un sistem in 3 pasi pe care il folosesc marile companii pentru a scala campaniile, indiferent de domeniul de activitate.

Despre mine

Expert in marketing digital, strategist autodidact, obsedat de algoritmi si manipularea datelor, dar atent la detalii si super-incapatanat cand vine vorba de atingerea rezultatelor. Pasionat de camping, bucatar amator si indragostit de mancarea mediteraneeana. 

Vreau sa te ajut sa depasesti barierele care te opresc sa iti atingi obiectivele...sa vinzi mai mult si asta...cat mai repede!

Ce Spun Clientii Care Au Programat un Audit Gratuit cu Mine

"De 3 luni nu ma mai ocup de afacerea mea - pentru ca mai nou reclamele imi ocupa tot timpul. Adrian m-a facut sa inteleg ca nu trebuie sa fac eu tot, mai ales daca e vorba de managementul reclamelor. De cand am inceput sa lucram impreuna, eu ma ocup de ceea ce stiu mai bine, respectiv stocuri, angajati si livrari. Iar asta mi-a adus o crestere de 30%!"

marIA IORDACHE

Architect

Scopul meu este sa adun cat mai multe leaduri cu care sa stabilesc intalniri. Am descoperit cateva trucuri prin care sa segmentez audienta si sa targetez mai bine.

Madalin Pavel

Dezvoltator software

Am descoperit ca imi lipsea un pas esential din funnelul pe care lucram noi, lucru care ne facea sa pierdem vanzari importante. Acum suntem on track si sper sa o tinem asa!

Cristina Andrei

Proprietar e-shop

Am invatat cateva chestii noi legate de targetare si de cum ar trebui sa ne structuram campaniile in asa fel incat sa crestem numarul de comenzi.

Ce Mai Astepti? Hai sa Vedem Cum Poti sa Iti Optimizezi Reclamele!

>