ADRIAN CHIRCA | DIGITAL CORNER

Bine ai venit in DIGITAL CORNER

Creeaza-ti un cont mai jos si ai acces instant la tot ce inseamna materiale legate de marketing online, ghiduri exclusive, PLUS tooluri si sfaturi dedicate antreprenorilor online.

Fa-ti un cont GRATUIT in mai putin de 2 minute!

*Nota: Accesul la aceste resurse nu te face un profesionist peste noapte, dar daca te ajuta sa ai o afacere profitabila cred ca e de ajuns

CE ESTE DIGITAL CORNER?

Digital Corner este un fel de librarie online in care gasesti continut premium, GRATUIT care sa te ajute cu afacerea ta online. Ca membru ai acces la tot ce inseamna ghiduri practice, template-uri si mini-cursuri, dar si la resurse exclusive pe care ti le trimit pe mail. Toate astea plus...multe altele daca te inscrii si tu! 

aa


Am apelat la tehnicile de aici si am creat un canal de vanzare basic. Am reusit in scurt timp sa adun clienti potentiali cu Facebook Ads la niste costuri foarte bune!


Alexandra Alexandru - Nutritionist

cd


Cand am intrat pe piata online cu livrare de cafea, aveam nevoie de promovare. Au contat enorm informatiile de aici, mai ales ca eram la inceput. E mult mai simplu cand iti arata cineva ce trebuie sa faci!


Costin Dragan - Coffee Store

rc


Imi doream sa lansez o serie de traininguri video pe tema designului vestimentar. Am aplicat tot ce am invatat aici despre canale de vanzare si am reusit implementarea in mai putin de o saptamana. Practic si direct la subiect!


Raluca Constantin - Provocative Concept

>