DE LA ANGAJAT 

LA SOLOPRENEUR

Drumul a fost lung și anevoios, mai ales că nu știam de unde să încep. Tot ce știam e că îmi doream să am o afacere online. Să am propriul meu program și

să pot să lucrez de oriunde.

Am avut primul calculator încă din anul 1996. Internetul era scump, limitat și nu îi vedeam rostul decât pentru descărcat muzică și jocuri în rețea. Dar nopțile alea pe care le-am petrecut în față calculatorului m-au făcut să realizez și altceva:

INTERNETUL REPREZINTA VIITORUL!

INTERNET IN ANII AIA INSEMNA MIRC SI KAZAA.

SI MULT YAHOO.

(Pentru cine n-a prins asa ceva, poate suna dubios)

Ceaiuri, freelancing si multe, multe greseli...

Anii de facultate mi-au arătat cum mediul online începea să domine cam toate domeniile și începea să încolțească în mine ideea unei afaceri online. 

Avalanșa de informații m-a dus însă în prima fază spre design și căutam cu disperare tutoriale pe net, care de fapt mi-au și consumat cel mai mult timp în anii aia. Am invatat multe despre design, UX, lucru ce mi-a prins tare bine când am inceput să lucrez la primele landing page-uri.

Am început să lucrez în publicitate prin 2005, îmi plăcea, mai ales că am văzut ce înseamnă de fapt "designul" la colegii de la creație. Cu toate astea, am început să folosesc și mai "adânc" internetul și a fost perioadă în care mi-am făcut primul blog.

Am învățat să scriu articole, am citit enorm despre SEO, care era în floare, și a fost prima dată când am început să caut metode să fac bani online. Așa am ajuns să fac freelance în afară jobului. Și câștigăm bine, mai ales când lucrăm cu clienți din afară țării.

Nu era însă ce îmi doream, vedeam deja pe afară ce înseamnă un magazin online așa că mi-am deschis unul unde vindeam ceaiuri. Ăla a fost momentul în care noțiuni ca optimizare, canale de vânzare, rată de conversie mi-a inoculat sentimentul de "nu-știu-nimic-despre-ecommerce".

Asta a făcut ca totul să fie de 100x mai greu.

Și, abia după multe nopți pierdute citind tutoriale și cursuri, mi-am dat seama că:


NU AVEAM O STRATEGIE ȘI MERGEAM ÎN DIRECȚIA GREȘITĂ.

INCEPUTUL NU E NICIODATA ROZ

Când am făcut pasul spre antreprenoriat, îmi petreceam mai tot timpul citind despre afaceri de succes și despre strategii de promovare online.

Încercam să-mi dau seama ce fac greșit și de ce nu reușesc să-mi cresc vânzările. Aveam dubii dacă ideea cu afacerea online e una bună și dacă o să reușesc vreodată să fac ceva profitabil.

Orice lună trecea îmi inocula și mai adânc un sentiment de îndoială în capacitățile mele și mă adâncea mai mult în incertitudini și mai ales datorii.

Asa ca am hotarat sa schimb directia.


Au urmat cursuri, webinarii, conferințe și apoi multă muncă. Testări, am aplicat tot ce am învățat și am înțeles cât de important e să ai o strategie și să planifici totul.

Mai mult, am descoperit beneficiile unui domeniu care îți oferă satisfacție la același nivel la care ești dispus să muncești. Și a meritat fiecare curs, fiecare eșec pentru că ele m-au adus aici.

EȘTI PREGĂTIT ȘI TU DE ACȚIUNI REALE PENTRU A-ȚI CONSTRUI AFACEREA ONLINE
LA CARE VISEZI?

Din moment ce ești deja aici, ceva îmi spune că ai deja o atitudine pozitivă, de antreprenor plin de idei extraordinare.

Și ești gata să te apuci de treabă.

Nu contează dacă ai rămas fără job sau ești pe punctul de a-ți construi un plan de "evadare" din cursa 9-18. Un plan care să-ți dea posibilitatea să muncești pentru ține, să ai program flexibil și poate să faci ceea ce îți place.

Poate acest plan e unul dintre motivele pentru care îți petreci nopți căutând cum să faci bani pe net și cum să ai o afacere online care să-ți ofere stabilitate financiară.

ESTI GATA SA TE APUCI DE TREABA...

DOAR CA ESTI BLOCAT.

Știu cum e pentru că am fost și eu acolo. Faptul că ai citit până aici dovedește că ești dispus SĂ FACI.

Sunt aici TE AJUT și SĂ TE ÎNDRUM.

CHIAR DACA ACUM..

  • Nu ai nicio idee ce ai putea să vinzi online
  •  Ai deja un site și vrei să înveți cum să îți crești vânzările
  • Ai senzația că ești un "lup singuratic" și că doar tu crezi în educația online
  • Vrei să înveți mai multe, dar nu știi de unde să începi

INVATA CUM SA TE PROMOVEZI ONLINE,

PENTRU CA ITI VA TRANSFORMA AFACEREA!

Am reușit în ultimii 5 ani prin cursuri online, strategii și comunități de Facebook să ajut peste 200 de antreprenori care erau la început de drum-exact ca tine poate.

Dacă ești interesat de subiecte ca promovare pe Facebook, strategii online, creare de cursuri și tot ce ține de o afacere online, te invit să începi cu articolele de pe blog sau să te înscrii la newsletter.

Crede-mă că merită!

PREGATESTE-TE pentru

 SUCCESUL ONLINE!  

Primesti periodic strategii testate de promovare, idei de afaceri si multe informatii care iti vor schimba conceptia despre afacerile online.

Nu trimit SPAM. Conform cu Politica de confidentialitate te poti dezabona oricand daca asta doresti.

>