Academia Antreprenor Digital

ITI PREZINT

Metoda de a deveni si tu #antreprenordigital 

Am decis sa creez acest spatiu care aduna toate strategiile pe care le-am folosit de-a lungul timpului care sa te ajute sa transformi ceea ce stii sau ceea ce vinzi deja intr-o afacere digitala profitabila.

Aceste metode si practici m-au ajutat si pe mine sa lansez cursuri online, sa-mi creez comunitati si sa-mi cresc considerabil veniturile.

Academia Antreprenor Digital este un loc special care, nu doar ca iti arata cum sa lansezi produse digitale, dar te ajuta sa le promovezi ca un profesionist si sa ajungi cu ele la sute de oameni care sa le cumpere.


INAINTE SA ITI SPUN PENTRU CINE AM CREAT ACEST SPATIU DE STUDIU

Ai vazut si tu oameni care au succes din blogging, Tik Tok sau podcasturi si te-ai intrebat "Din ce fac bani?" 

Academia Antreprenor Digital este pentru cei ca tine care isi doresc mai mult. Nu duci lipsa de ambitie, dar poate ca esti in etapa in care vrei sa nu mai castigi banii doar dintr-un serviciu si esti pregatit sa pornesti o afacere online.

Cursurile pe care le vei gasi aici iti vor oferi metodele, instrumentele si suportul de care ai nevoie in calatoria ta ca sa lansezi si sa scalezi afacerea ta online. Indiferent daca esti prestator de servicii si stii ca un curs online iti poate aduce un flux nou de clienti si bani, un corporatist cu inclinatii de antreprenor sau un antreprenor care vrea sa profite mai mult de mediul online cu un produs digital.

Daca creezi deja continut sau iti vinzi serviciile 1-1 si te-ai gandit mereu ce tare ar fi sa faci asta muncind de oriunde, poate fi frustrant sa vezi ca unii au reusit sa faca asta si castiga mai multi bani si au si mai mult timp liber!

Nu spun ca trebuie sa te apuci acum sa pornesti un canal de YouTube sau sa creezi zeci de video-uri educationale, mai ales ca mirajul din online se invarte in jurul cifrelor si a multor informatii "umflate".

Dar, iti pot spune ca poti avea rezultate pentru tot acesti creatori nu au nimic in plus fata de tine! Doar ca folosesc sisteme, au invatat marketing si in felul asta obtin rezultate la care si tu ai putea sa ajungi!

E prea tarziu sa fac asta acum?

Nu, dar trebuie sa stii EXACT ceea ce ai de facut!

Acum multi ani era simplu sa faci niste bani online- mai ales daca aveai continut. Puteai sa iti pui reclame pe tot site-ul, sa te folosesti de marketing afiliat sau sa scrii articole sponsorizate.

Ei bine, lucrurile s-au schimbat. A aparut in peisaj si un nou tip de AI care scrie articole la comanda si care iti poate face un blog in 3 zile.

Metodele astea nu zic ca nu functioneaza, dar sunt consumatoare de timp si energie si sincer, sunt metode mult mai stabile de a face bani acum in mediul digital. 

In plus, in continuare conteaza sa ai o audienta a ta si sa nu te bazezi doar pe cifrele din social media. Daca tu iti bazezi afacerea pe traficul luat din surse pe care nu le detii, ce se intampla cand oamenii inceteaza sa mai vina pe site?

Folosind strategii si metode pe care ti le pun aici la dispozitie, vei putea mult mai usor si tu sa:

Concepi un curs online

Folosind ceea ce stii deja sa faci si ar fi de interes pentru audienta ta (ca sa nu te mai intrebi constant ce ai putea sa vinzi)

 

Cresti o audienta 

Interesata de ceea ce ai de oferit fara sa te mai bazezi pe consultanta, trafic si reclama (crede-ma ca am incercat si nu e de ajuns doar sa oferi servicii 1-1)

 

Inveti sa inregistrezi un curs

Chiar daca in acest moment esti atehnic si nu stii exact cum sa il pui la dispozitie celor interesati, cum sa il livrezi si sa il monetizezi indiferent de ora sau locatie

 

Construiesti un plan de promovare

Incepand cu pagina de vanzare, funnel si sistemul de email marketing care sa iti aduca constant clienti noi interesati de cursurile sau produsele tale

 

DAR IN AFARA DE TOATE ASTEA

Transformi continutul si pasiunea ta intr-o afacere profitabila fara afilieri, sponsorizari si consultanta 1-1

Academia Antreprenor Digital iti va oferi resurse, dar si increderea de care ai nevoie sa generezi constant un venit suplimentar, scalabil ca tu sa poti face mai repede saltul de la a vinde timp pe bani si de a-ti construi independenta financiara si creativa.

"Merita cu siguranta!"

★★★★★

Nu eram sigura cum trebuia sa fac tranzitia de la consultatiile personale la cursurile online. Adrian mi-a oferit inca de la inceput suport si structura exacta pentru a lansa primul meu program digital. A avut foarte mare importanta cum am construit pagina de vanzare, secventa de email si modul in care am pregatit audienta de lansare.

Am crescut rapid numarul de abonati si am lansat primul program in mai putin de 3 saptamani. Am ajuns astfel la mult mai multi oameni si nu as fi reusit asta fara un produs digital.

>